Festivalul International de Folclor “HERCULES” Baile Herculane, 02-06.07.2018

DSCF3389 (1)

In perioada 02-06.07.2018 la Baile Herculane s-a desfasurat editia a 48-a a Festivalului International de Folclor “HERCULES”, in organizarea Primariei Orasului Baile Herculane si a Directiei Judetene de Cultura Caras Severin.

Festivalul se inscrie in manifestarile organizate de Primaria Orasului Baile Herculane pentru sustenabilitatea proiectului “Baile Herculane – Emblema  turistica a Banatului Montan”, cod SMIS-27497.

Spectacolele artistice s-au desfasurat pe scena Teatrului de Vara din Parcul “VICOL”.

Spectacolele au fost sustinute de ansambluri din  Africa de Sud, Mexic, Georgia, Spania, Bulgaria, Serbia, ,Turcia, Ungaria,S.U.A, Grecia,  iar țara noastră a fost  reprezentată de ansambluri folclorice din județele Caraș-Severin, Mehedinți și Sibiu.

Primaria orasului Baile Herculane a asigurat amenajarea scenei, a asigurat sonorizarea si ordinea in timpul spectacolelor.

Ansamblurile folclorice participante au primit din partea Primariei o Diploma de participare precum si un set de materiale promotionale realizate in cadrul proiectului, constand in plase inscriptionate cu logo-ul proiectului, ghiduri turistice in limb romana si engleza, CD-uri cu film documentar de prezentare a statiunii.

Urmariți-ne și pe Facebook

Vremea în Băile Herculane

eXTReMe Tracker