Festivalul International de Folclor “HERCULES” Baile Herculane, 01-05.07.2019

In perioada 01-05.07.2019 la Baile Herculane va avea loc cea de-a 49-a editie a Festivalului International de Folclor “HERCULES”, in organizarea Primariei Orasului Baile Herculane si a Directiei Judetene de Cultura Caras Severin.
Festivalul se inscrie in manifestarile organizate de Primaria Orasului Baile Herculane pentru sustenabilitatea proiectului “Baile Herculane – Emblema turistica a Banatului Montan”, cod SMIS-27497.
In acest an, spectacolele se vor desfasura in Parcul Central al statiunii, deoarece Teatrul de Vara din parcul VICOL, locul traditional de desfasurarae a manifestarilor artistice, este cuprins intr-un amplu proiect de reabilitare a intregii zone.
Spectacolele vor fi sustinute de ansambluri din Turcia,Georgia, Columbia, Serbia, Indonezia, alaturi de ansambluri din tara, din : Resita, Caransebes, Drobeta Turnu Severin, Cluj-Napoca, Bocsa, Oravita, Moldova Noua.
Primaria orasului Baile Herculane a asigurat amenajarea scenei, precum si sonorizarea si ordinea in timpul spectacolelor.
In data de 2 Iulie, la ora 11, la sediul Primariei Baile Herculane va avea loc intalnirea autoritatilot locale cu delegatiile ansamblurilor participante, care vor primi o Diploma de participare precum si un set de materiale promotionale realizate in cadrul proiectului, constand in plase inscriptionate cu logo-ul proiectului, ghiduri turistice in limb romana si engleza, CD-uri cu film documentar de prezentare a statiunii.

Urmariți-ne și pe Facebook

Vremea în Băile Herculane

eXTReMe Tracker